siftah benden berekt ....

Adobe Contribute

siftah benden berekt ....

Mesajgönderen mL | Designer » Çrş Nis 14, 2004 10:20

Contribute nedir? arkadaslar sahsen ılk defa duyuyorum acıklama yapabılecek var mı?
mL | Designer Bosh adam..!
sh3lt3r
mL | Designer

Mesajgönderen madmex » Çrş Nis 14, 2004 13:56

Dreamweaverin ufaltılmış bir modeli :) Ftp bağlantısı ile sitendeki dosyaları güncellemen ve istediğin değişiklikleri yapmana imkan sağlıyan
asıl amacı online sayfa düzeltme olan bir html editörü diyebilir.Ama offline bile çalışabiliyorsun.
Macromedia bunu site sahiplerinin hazır sitelerinin içeriklerini değiştirmeleri için yapmış .Asıl hoş kısmı kullanım bilgisi pek gerektirmiyor.
Resim değiş ekle upload et v.s gibi işlerde kullanıyorsun.Dreamweaver ile yaptığın bir çok şeyide yapabilirsin.Veritabanı bağlantısı gibi bir olayın yok ama :) O kadarda değil sadece 99$ dı en son hatırladığım kadarı ile.
madmex

Mesajgönderen KaanK » Pzr Nis 18, 2004 14:21

Lan Yuh Fikrim Buradan Çıktı Şu Halen üzerinde çalıştığım AtomX programını anlattın bana!....

Neyse Güzel!...
Winter Solstice
Kullanıcı avatarı
KaanK

Mesajgönderen mL | Designer » Prş Nis 22, 2004 23:43

e madem pek kullanım bılgısı gerektırmıyor nıcın bu forumlar arasında boyle bır forum yer alıyor anlamıs degılım forum kalabalıgı yapıyr
mL | Designer Bosh adam..!
sh3lt3r
mL | Designer

Burasi Macromediaturk

Mesajgönderen madmex » Cum Nis 23, 2004 4:00

Nihayetinde site yönetimi macromedia yetkili satış noktası hem ürün tanıtım hem bilgilendirme yapıyorlar.
Böyle daha iyi aslında ama eksik fontographer ve soundedit`in de bence bölümlerini açma zamanları geldi ! değil mi :)
madmex

Contribute ! Yanlış mı anlıyorum?

Mesajgönderen Yusuf Demirkoparan » Prş Şub 15, 2007 17:57

Contribute'ı ;

Web sitesini inşa ettikten sonra, Müşterinizin sadece word bilen personeli size;
sitenin güncellenmesi için, her ay, 15-20 sayfa metin getiriyor.

Siz de canınızdan beziyorsunuz. Web sitesi mi tasarlayacaksınız, yoksa "dizgicilik mi yapacaksınız" bilemiyorsunuz.

Tam bu aşamada; "Contribute" devreye giriyor ve;
Sizin, sitede yaptığınız düzenleme sonucunda, güncelleme-dizgicilik işini müşterinizin personeli yapıyor. Siz de: Web tasarım işi ile uğraşıyorsunuz.

Yanlış anlamışsam düzeltin.
Bu proğramla henüz tanışmadım. Piyasa da çok aradım kitabı yok.
İnternette kitap satan yayıncıları ve kitabevlerinide aradım ne basılı yayın var, ne de E_Kitap var.

Bu konuda da yardım istiyorum.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
Yusuf Demirkoparan

Dön Contribute

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir