Taslaklarla ilgili

Adobe Dreamweaver & Macromedia Ultradev

Taslaklarla ilgili

Mesajgönderen tnccnt » Cmt Mar 13, 2010 2:37

Merhaba ,

DW 8 i yeni kullanmaya başladım , sormak istediğim normalde herhangi bir site hazırlayıp bunu taslak olarak kayıt edip daha sonra belli alanlarını değiştirilebilir kılabiliyoruz . Ve diğer alanları sabit tutuyoruz .

Soruma gelicne , internet üzerinde çok güzel bir taslak sayfası buldum , bu bildiginiz html sayfasından ibaret fakat bütün sekmeleri çalışıyor ve tamamen yapılı . Bu web sayfasını bilgisayarıma kaydettim ve üzerinde değişiklik yapmak için DW 8 ile açtım . Fakat değiştirilemeyen kısımlara kesinlikle dokunamıyorum . Bunu nasıl düzeltebilirim ? Teşekkür ederim .

Ek : Daha açıklayıcı olması bakımından http://www.myartsdesire.com/webs/2124/default.html sayfasını komple bilgisayarıma kaydediyorum fakat yukarıdaki resimli kısımda bulunan your business name kısmını düzenleyemiyorum . Bunu anlatırsanız çok mutlu olurum . Teşekkür ederim tekrar .
DW 8 e yeni başladım . Basit sayfalar hazırlamak ve taslaklardan başlayarak kendimi geliştirmek istiyorum . Yardımı dokunacak bilgi ve inklerinizi mesaj atarasanız çok sevinirim . Teşekkür ederim .
tnccnt

Dön Dreamweaver & Ultradev

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir