Indesign CS3 "me enabler.rpln" hatasına çözüm?

Adobe InDesign

Indesign CS3 "me enabler.rpln" hatasına çözüm?

Mesajgönderen zigita » Çrş Şub 03, 2010 15:39

Merhabalar,
Indesign CS (ingilizce) de hazırlanmış bir dosyayı Indesign CS3 Türkçede açamıyorum.
Converting Data penceresin de exe sorunu veriyor ve kapanıyor. Daha önce bu formda bunu sormuştum ama çözümsüz kalmıştı.
Dosyanın inx formatıyla kaydedilmeside işe yaramıyor.

Nedeni uzun araştırmalarım sonucu "me enabler.rpln" plugin dosyasının CS3 türkçede olmayışı.
Bu plugin "required" olduğu için CS de silip dosyayı kaydedip CS3 de açma şansım olmuyor.
Veya Cs deki "C:/Program Files/Adobe/Adobe Indesing CS/required/me enabler.rpln" dosyasını CS3'de aynı yere kopyalamakta işe yaramıyor.
Zira cingöz CS3 bana diyorki böyle bir plugin yüklenemiyor nedeni ise 3.0 versiyonu(CS) na yönelik olmasıdır. 5.0'a (CS3) uygun değildir.

Bütün bu denemelerin sonucunda belki bir çözüm olabilir. O da İngilizce CS3 de bu plugin in mevcut olması.
Sizden ricam Indesing CS3 İngilizce (CE) kullanan arkadaşlar var ise
"C:/Program Files/Adobe/Adobe Indesing CS3/required/me enabler.rpln" bu yerde bilgisayarlarında bu dosya mevcut mu diye bakmaları.

Yoksa lütfen bana bildirin. Varsa lütfen bana mesaj olarak atın :?

Yani CS den CS3 e geçmek için bi sürü para ödüyorsun üzerine hediye olarak sana dosyayı açamama sorununu bahşediyor sayın Adobe :evil:
zigita

Dön InDesign

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir