form oluşturma

Adobe Fireworks

form oluşturma

Mesajgönderen ilker_kos » Cmt May 01, 2004 17:53

arkadaşlar ben bir form oluşturmak istiyorum fakat gönder dediğimde mail kullanmadan göndersin diyorum olurya her bilgisayarda outlook kurulu değildir.Umarım derdimi anlatabildim nasıl yardımcı olursunuz.

2 soru olarak komple html yaptıgım sayfada sadece formu asp ile yapmamda bir sakınca var post get methoduyla
ilker_kos

- asp, php -

Mesajgönderen alliance » Pzt May 03, 2004 6:06

Kendi hostunuz yerine diğer Internet sitelerin verdiği hizmetleri kullanabilirsiniz. Sayfanıza birkaç kod ekleyip online olarak hazırlanan form öğelerini kendi sayfanıza dahil edebilirsiniz. Tabi offline modda sayfanızı dilediğiniz gibi düzenleyebilme şansınız kalmıyor. :arrow: :rolleyes:
alliance

.

Mesajgönderen madmex » Pzt May 03, 2004 16:58

Sanırım siten için mail yoluyla değilde başka bir şekilde formları kaydediceğin bir sistem arıyorsun www.aspindir.com adresinden brinksterden bedava host kullananlar için yapılmış bir sistem vardı.Onu indirip kullanabilirsin webden admin arayüzü ile gelen bilgilere bakarsın.
Yada bu bilgilerin veri tabanına kayıt işlemini dreamweaverdada yapabilirsin örnekler için kısa dersler bölümüne bakmanı tavsiye ederim umarım yardımcı olmuşuzdur.
madmex

Mesajgönderen ilker_kos » Pzt May 03, 2004 21:44

alliance ve madmex yardımlarınız için teşekkürler
ilker_kos

bedava forum yaratmak

Mesajgönderen sibel1511 » Prş Haz 05, 2008 10:19

merhaba arkadaslar,
sizde benim gibi bir kaç saniyede bedava forum yaratmak istiyorsaniz bu siteye bakin
:wink:
bedava forum yaratmak
sibel1511

Dön Fireworks

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir