video chat için gerekli internet bağlantısı nedir?

Macromedia Flash Comm Server & Adobe Flash Media Server

video chat için gerekli internet bağlantısı nedir?

Mesajgönderen KaraSinek » Sal Eki 31, 2006 23:18

selamlar,
foruma yeni üye oldum, bu ilk mesajım, öncelikle hoşbulduk diyeyim... :lol:
video broadcast için gerekli bandwith hakkında bilgi bulabildim fakat stream video için bir hesaplama bulamadım,
aynı anda 1000kişinin webcam ile chat yapmasını sağlıyabilecek bir altyapı kurmamız gerekiyor, kullanıcıların internet hızlarının yeterli olduğunu varsayarsak, server için gerekli olan internet bağlantısı ne olmalıdır acaba? daha önce tecrübe eden, veya konu hakkında bir yazı okuyan olduysa yardımlarınızı beklioyrum...
Kullanıcı avatarı
KaraSinek

Mesajgönderen pisikopatikalistor » Cum Kas 03, 2006 12:58

abi bu işi türkiye de yapmayı düşünüyosan allah yardımcınız olsun hadi belirlediniz bi bant ki bu rahatlıkla milyon kbaytlara çıkacaktır bence böyle bir ağı türkiye de nasıl sağlarsınız onu bilmem ama
pisikopatikalistor

lütfen karasinek bana yardımcı olurmusun

Mesajgönderen shade_ » Cum Ara 01, 2006 22:28

merhaba kara sinek yardımına ihtiyacım var,
sen biraz daha büyük bir işin peşindesin fakat benim yapmaya çalıştığım 20 veya 25 kişi ile görüntülü bir uygulama hazırlamak.bu konuda bana yardımcı olurmusun nasıl yapacağımı ve başlıyacağımı bilmiyorum.bana yardımcı olabilirsen sevinirim.en azından yardımcı olmassanda bu konu ile ilgili kaynakları nerede bulacağım hakkında bilgi verebilirmisin.
İlgin için şimdiden teşekkürler
shade_

işin açıkçası

Mesajgönderen afsbilisim » Sal Nis 01, 2008 19:19

ben fms kurdum applicationları asc leri vs.. hallettim sn de yaklaşık olarak 1 kişi 11kb çivarı veri atıyor buna göre matematiği iyi olanlar hesaplasın :)

speakychatin bilenler var ise
5000 kullanıcıya aylık 200 gb lik bir trafik ihtiyacı olduğunu söyleyebilirim fakat speakychatte fms kadar kaliteli bir görüntü almanız imkansız denecek kadar.. :)

fazla söze gerek yok fms tr de 1 firmada var aplicationları satma konusunda yada sponsorluk konusunda bana destek vermedikleri için düşündüm taşındım kendim fms satmaya başlıyorum :)
hayat paylaşmaktır..
paylarşırsam kazanırım hep kazandım burdada kazanıcam..
afsbilisim

Dön Flash Media Server

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir