Breeze Özellikleri

Adobe Connect (Macromedia Breeze)

Breeze Özellikleri

Mesajgönderen Fade2Blac » Cum Mar 25, 2005 22:47

PowerPoint kullanarak içerik üretimi. İçerik uzmanları ve eğitim tasarımcıları, yeni PowerPoint sunumları yaratarak veya mevcut slayt sunumlarını kullanarak eğitim materyalleri üretebilir.

PowerPoint menülerine Breeze denetimlerini ekler. Breeze, standart PowerPoint menülerine ses kaydı, test oluşturma ve yayınlama sihirbazları ekler.

Kolayca sunma ve yayımlama. Sunumları Macromedia Flash formatını kullanarak standart web tarayıcılarına anında sunar. Macromedia sunumlarınız için barındırma paketleri sağlamaktadır ya da sunumlarınızı firmanızın sunucularında da tutabilirsiniz.

Etkin içerik kullanımı. Merkezi ve içinde arama yapılabilen içerik kütüphanesi, sunumcuların ve eğitmenlerin içeriği kurum genelinde yeniden kullanmasına ve tekrar değerlendirmesine izin verir.

Özelleştirilebilirlik. Breeze arayüzlerine kendi logo ve renk düzenlerinizi ekleyerek, kayıt ekranlarını değiştirerek, hatta XML üzerinden kurumsal sistemlerinizle entegre ederek kendi ihtiyaçlarınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Yönetim, ölçüm ve raporlama kolaylığı. Kullanıcıları yönetebilir, izinlerini ayarlayabilir ve raporları çalıştırarak Breeze sunumlarının etkisini ölçebilir ve katılımcıları tespit edebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Fade2Blac

Dön Adobe Connect

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir