Open Source / Free / Open Service e-Learning

Adobe Flex

Open Source / Free / Open Service e-Learning

Mesajgönderen Streamer » Sal Mar 02, 2010 6:32

Merhaba,

Tüm programlama dilleri, bilgisayar sistemleri(sistem, donanım ve network müh.), 2D, Grafik, 3D, Video ve güvenlik alanlarında tüm geliştirme araçların binlerce eğitim seti(yerli-yabancı) ve on binlerce videoluk bir eğitim arşivimiz var ve sürekli genişliyor. Bu arşivimizi interaktif ortamda yayına süreceğiz, hazırlıklarımız tamamlanmak ve beta sürecine girmek üzereyiz. Linux, Php, AS, Java ve Flex tabanlı uygulamalar ile bu sistemi ayakta tutuyoruz. Gönüllü ve ücretsiz geliştirici ekibi olduğumuz için bu projemizde bize destek verecek ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Mali ve proje gibi ağır sorumluluklarını karşılayan tabiki biziz yalnız sizlerdende bir nebze olsun(grafik ve tasarım bile olabilir) katkıda bulunarak bu sisteme destek olmanız. Canlı yayın eğitimleride yapılacak, yazılım ve sunucu alt yapımız versiyon versiyon yayına sürülecek ve 2. versiyonda girdiğiniz odada sesli, görüntülü canlı eğitim alacaksınız ve bunun yanında en az bunun gibi onlarca özellik mevcut olacak.

Geliştirme takımı herzaman özel ve avantajlı olacak, sistem alt yapısını ve güçlü özelliklerden birçoğunu kullanabilecekler.
Fikir, katılmak ve sorularınız için özel mesaj atınız.
İyi çalışmalar.
Streamer

Dön Flex

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir