muratti124 yazdı:Arkadaşlar inanamıyorum, dün windowsu update ettim son iki güncelleme yükledi explorer için
bugün birde ne göreyim artık flash dosyaları webde dosyanın üzerinde bir butonu tıkladınızmı çalışmıyor her sayfayı yenilemede önce tüm swf nin üzeri tıklanabilir oluyor ve aktivex i çalıştırmak falan tip yazısı çıkıyor üstünde durursanız, tıklarsanız swf aktif oluyor ve ondan sonra butonlara tıklayabiliyorsunuz
Flashın sonunu getirecekler yuh yaaaa
<body>
<script src="yukle.js"></script>
<body>document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="icerik" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="icerik.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="icerik.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="icerik" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>');theObjects = document.getElementsByTagName("object");
for (var i = 0; i < theObjects.length; i++) {
theObjects[i].outerHTML = theObjects[i].outerHTML;
}<script type="text/javascript" src="js/iesuxx.js"></script>NeRu yazdı:macromedia.com'un forumlarında buldum çözümü
önce bir tane js dosyası oluşturuyorsunuz. ben iesuxx.js isimli oluşturdum bu dosyayı. içeriğine
- Kod: Tümünü seç
theObjects = document.getElementsByTagName("object");
for (var i = 0; i < theObjects.length; i++) {
theObjects[i].outerHTML = theObjects[i].outerHTML;
}
yazıyorsunuz. daha sonra flash objenizin olduğu sayfanın en altına script olarak çağırıyorsunuz bu dosyanızı.gibi
- Kod: Tümünü seç
<script type="text/javascript" src="js/iesuxx.js"></script>
önemli not: bu son eklediğiniz script codu sayfanızın en altında ya da flash objenizi yüklediğiniz kodun hemen altında olmalı (sayfanın en altı en garantisi)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir