Kameralı Flash Sohbet Sistemi

Macromedia Flash Comm Server & Adobe Flash Media Server

Kameralı Flash Sohbet Sistemi

Mesajgönderen WEBWIZIR » Prş Ara 14, 2006 22:57

Kameralı Flash Sohbet Sistemi yapabilecek olanlar için birkaç yere ilan verdim ancak hiç bir kimse çıkmadı. Biz Türkler bu tip sistemleri yapamıyor muyuz? Yapacak olanlar yok mu?

ÖRNEK : http://www.turkaport.com/chat/normal/index.asp
WEBWIZIR

Mesajgönderen buhrani » Cum Ara 15, 2006 10:05

Tabikide vardır fkakat sanırım kimse bu iş için emeğinin karşılığını alabileceğini düşünmüyotr yada benzer başka sebepler..

Ne yazıkki biz türklerde üreti para etmiyor.. Yönetim para ediyor.. Herkez bu yüzden müdür olma derdinde..

Kişisel fikrim tabiki ama tecrübelerimle sabit bir fikirdir..

kolay gelsin.
Ne kadar bilirsen bil, bilmediklerinden çok değil !...
-------------------------------------------------------------
www.nedendir.com | www.koyunlar.net | www.gameskep.net
Kullanıcı avatarı
buhrani
Site Moderator

Mesajgönderen WEBWIZIR » Cum Ara 15, 2006 20:32

Bu tip uygulamaları yazan hiç mi yok ALLAH aşkına. Bu forumda bir tane bile çıkmaz mı?
WEBWIZIR

Mesajgönderen mceran » Prş Ara 28, 2006 8:06

verdiğin örnek bizim site ve türk işidir.
mceran

Mesajgönderen pisikopatikalistor » Prş Oca 18, 2007 20:59

bence türklerin bu konuda geri durmasının sebebi server meselesi doğrusu flash media server olayı maliyetli bu tip işlere hakettiği para da verilmiyo bizim ülkemizde
pisikopatikalistor

Mesajgönderen emre%atis » Prş Oca 25, 2007 20:40

evet arkadaslar bende bu konuda cok uzluyorum ya koskoca firmalar bile bunu yapmıyorlar nedenini bile anlamiyorum ki +para onlar icin onların sundugu cfx serverla aynı maliyete denk geliyor ama hic....
emre%atis

Mesajgönderen xmenn » Cmt Oca 27, 2007 0:48

selam arakdasim
istedigin kamerali chat sayfasini ben yapabilirim,daha önceleri bir kac kisiye yapmistim,referans olarak gösterebilirim,fakat sunu bilmeniz lazim,en az kirk kisilik bir baglanti icin servere ödenecek para yaklasik olarak aylik kisi basina 1$,serverler pahali oldugu icin bu is pek fazla yayginlasmadi,eger senin evdeki bilgisayarinin internet hizi yani upstream in iyi ise kendi makinani server olarak kurabilirsin,aylik en azami 10 kisilik baglanti icin 10 $ ödemen lazim,tasarimi ben yaparim,server konusunda adres veririm sen alirsin serveri,admin paneli,kick ban ,küfür söz ban hersey icinde
xmenn@hotmail.com
xmenn

Mesajgönderen bosaxi » Cum Şub 02, 2007 12:40

merhaba,

istersen bi mail at.. görüşelim... ben[noSpam]@alperadatoz.com

iyi çalışmalar,
alper
alperadatoz.com - Freelancer
bosaxi

Mesajgönderen sates52 » Sal May 08, 2007 12:59

http://sates52.blogspot.com/2007/04/fla ... -chat.html

elimden geldigince anlatmaya calistim..
sates52

Mesajgönderen detail » Cmt Haz 02, 2007 1:10

sates52 yazdı:http://sates52.blogspot.com/2007/04/flash-media-server-videolu-chat.html

elimden geldigince anlatmaya calistim..

çok güzel paylaşım emeğine sağlık

bu arada Türkiye'de Flash Media Server maliyetleri çok yüksek... Sadece fiyatını almak için bile birkaç saat uğraştım. Eğer ciddi bir iş yapmak isterseniz (ben 150-200 kişinin kullanacağı canlı yayın uygulaması yapıyorum şu an) server olarak kullanacağınız bilgisayarın gayet iyi olması gerekiyor. Ben bunun için Xeon işlemci 4 gb ram gibi bir makina kurmaktayım şu an. Ayrıca flv görüntüler her ne kadar hızlı ve kaliteli olsa da standart adsl upload hızları ve sıradan hosting firmalarının bağlantı hızları kesinlikle yeterli olmamaktadır. Yani kişisel çalışmalar için FMS şartları bayağı zorlamakta. ancak ciddi çalışmalar için kesinlikle büyük yatırımlara değecek bir sistem. Sistem kurulumları ve test yayınları bittiğinde maliyetleri ve uygulamayı paylaşımınıza açabilirim
detail

Mesajgönderen afsbilisim » Sal Nis 01, 2008 19:23

pisikopatikalistor yazdı:bence türklerin bu konuda geri durmasının sebebi server meselesi doğrusu flash media server olayı maliyetli bu tip işlere hakettiği para da verilmiyo bizim ülkemizde

serverin sadece 1 seferlik maliyeti var 6000 euro bu masrafı bi şekilde karşılamak için sponsor lazım yada benim gibi borç harç yapıcaksınız risk almak en iyisi şimdilik websitem çalışmıyor sırf maddi problemler yüzünden :)
gece18 hostuz ve bazı partner sitelerine çalışmalarım hakkında mail attım dönüp bi allahın kulu cevap bile vermedi applicationlar hazır :) yakında fms ye başlıyorum allah nasip ederse :)
hayat paylaşmaktır..
paylarşırsam kazanırım hep kazandım burdada kazanıcam..
afsbilisim

Dön Flash Media Server

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir