| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
boraceb
|
|
Director dökümanı gerekiyor eğer varsa bildiğiniz adresini yazarmısınız lütfen... _________________
|
|
| Başa dön |
|
|
Murathan
|
|
Yahu arkadaşlar bu director ile ilgili uygulamalar dir dosyaları yani ve director kullanımı ile ilgili ders veren kaynak olabilecek siteler yokmu yahu ?? Uzaydan mı geldi bu muhabbet yaa ...
................ Çıldırmak üzereyim birileri bildiğini paylaşsın bari oda yok maalesef flash ve diğer konularda herkes konuşuyor ama bu konuda aklı başında bir kaynak bulamadım.
Yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor... _________________
|
|
| Başa dön |
|
|
erdempekbas
|
|
director konusunda pratik ve Türkçe kaynak bulmakta zorlanıyorum. Bu konudaki bilgilerinizi ya da bilgilenme konusundaki bilgilerinizi bildirirseniz sevinirim... _________________
|
|
| Başa dön |
|
|
Flasher
|
|
Merhabalar,
İngilizce kaynak olarak size bu siteyi oneririm. Bazı örneklerin dir dosyalarıda bulunmaktadır.
Director-Online
Ayrıca Macromedia´nın newsgroup´larına üye olmanızı tavsiye ederim.
İyi Çalışmalar _________________
|
|
| Başa dön |
|
|
maverick
|
|
| Başa dön |
|
|
osman
|
|
Macromedia Authorized serisinin Director 8 & Lingo kitabını denediniz mi?Ben geçen sene almıştım bu kitabı.
Türkçe ve örnek .dir dosyaları ile bence çok faydalı bir kitap. _________________
|
|
| Başa dön |
|
|
mrcomplex
|
|
Bu adresi deneyebilirsin ama ing. Bunun da çaresi var. çevirmen programını kurarsan bir ölçüde sana yardımcı olur.
Birde bu sitede güzel örnekler var. İncelersen sana yardımcı olur. Kolay gelsın _________________ Mr Complex
[URL]ww.3amedia.com[/URL] |
|
| Başa dön |
|
|
haleakdnz
|
|
mezun olduğumda tek bildiğim web programı directordu ii biliyorum diyebilirim fakat web tasarımında hiç bir işe yaramadı çünkü bu şekilde web ortamına atamıyorum bir bilgi de bulamadım ama cd hazırlamak için çok uygun bence bende türkçe bir kaynak var oldukça kapsamlı isterseniz yani ne yapmak istediğinizi bilmiyorum ama bildiğim bir konuysa yardımcı olmaya çalışırım.bana hale_akdeniz@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz arkadaşlar ii çalışmalar. _________________ hale |
|
| Başa dön |
|
|
eldemir
Site Moderator
|
|
| Başa dön |
|
|
fickirman