adobe prmr 2.0'da export alınırken mpg,mpeg-2 çıkışları yok

Adobe Premiere

adobe prmr 2.0'da export alınırken mpg,mpeg-2 çıkışları yok

Mesajgönderen ismail selvi » Prş Tem 17, 2008 6:38

kaç aydır çözemedim gitti adobe premiere 2.0 da exprot- media encoder'dan mpg,mpeg-2 çıkışı almak istiyorum alamıyorum .çünki öyle bir seçenek yok .alabilecegim formatlar arasında sadece 4 tane seçenek var."mov-avi-windows media,macromedia flas video çıkışları"..mpeg yada mpeg2 codekleri yok yani ..yardım ederseniz sevinirim ..tüm adobe kullanıcılarına selamlarımı iletiyorum .. :)
ismail selvi

Mesajgönderen ismail selvi » Cmt Tem 19, 2008 4:55

dikkat ettimde yardım sağrımı okuyan var ama bi fikir beyan eden yok ..ya paylaşımı sevmiyoruz yda..sanırm bu sorunun üstesindne gelcek biri yok ..şimdi adop kullanıcısıyız mı biz..bence değiliz bende dahil..demek ki halen bilmedigimiz seyler var..bu sorunu özen yok mu ya yardım ....acemi,ler mi gidiyo burya ben yanlış yerde miyim ?
ismail selvi

Mesajgönderen redperen » Sal Tem 22, 2008 21:21

Sanırım bunun en kolay çözümü mov veya avi olarak kaydetip daha sonra istediğin formata bir format çevirici yardımıyla çeviri yapman.
redperen

Mesajgönderen ismail selvi » Prş Tem 24, 2008 0:40

redperen yazdı:Sanırım bunun en kolay çözümü mov veya avi olarak kaydetip daha sonra istediğin formata bir format çevirici yardımıyla çeviri yapman.

Teşekküler ilgin için dostum ...evet en son ve zorunlu olan bu senin deidiğin yöntem ..kayıpsız çıkış alıp sonra istenilen formata çevirmek ..ama benim demekistedigim ..benim kurdugum adobe premierede 2.0 da çok ilginçtir mpeg çıkışarı seçenekleri yok ..merak ettigim o ..sonradan dahil edilebiliyor mu yloksa kurulum yaparken bişeyler mi eksik kuruluyo (ama pek sanmıyorum bir çok defa farklı pc lerde de oldu bu ) acaba.. belki bu konu hakkında bilgisi olan varsa ,sorunun neden kaynaklandıgını öğrenmiş olurum ..öğrenmekten ziyade çok merak diyorum ..neden böyle oluyor..
ismail selvi

Mesajgönderen MuratCorlu » Prş Tem 24, 2008 18:05

Adobe Media Encoder'ı yüklerseniz Premiere'den MPEG formatlı çıkış alabilirsiniz.
Sormaz ki bilsin,
Sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
Bilse sorardi.
Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Site Moderator

Mesajgönderen ismail selvi » Cum Tem 25, 2008 5:38

MuratCorlu yazdı:Adobe Media Encoder'ı yüklerseniz Premiere'den MPEG formatlı çıkış alabilirsiniz.

teşekküler deneyeceğim ama normalde adobe encoder programı kurarken kurulmuyor mu otomatikmen ..yani media encoder menüsü var..ama orda 4 tane cıkış var sadece onların arsında mpeg çıkışlar yok ..adobe media encoder var mesela şu an kurulu ..ordan exprot alıyorum ..ama mov windows flv avi var..bi ben mi böle bişe yaşadım anlamadım gitti..ve bu bir çok kez farklı yerlerde çıktı karşıma..
ismail selvi

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Tem 25, 2008 6:35

Premiere'de çok tecrübeli olduğumu söyleyemem. Premiere Pro ile birkaç video düzenleme çalışmam oldu sadece. Premiere'de usta olan bir arkadaş, kolay ve sorunsuz MPEG çıkışı alabilmem için isminin Adobe Media Encoder olduğu bir setup dosyası verdi. Onu kurdum, export menüsüne yeni bir menü eklendi. Farklı bir arayüzden, kolayca MPEG export alabiliyordum. Şu an Premiere kurulu değil, kurulu olsa daha net bilgi verebilirdim.
Sormaz ki bilsin,
Sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
Bilse sorardi.
Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Site Moderator

Mesajgönderen ismail selvi » Cum Tem 25, 2008 19:24

MuratCorlu yazdı:Premiere'de çok tecrübeli olduğumu söyleyemem. Premiere Pro ile birkaç video düzenleme çalışmam oldu sadece. Premiere'de usta olan bir arkadaş, kolay ve sorunsuz MPEG çıkışı alabilmem için isminin Adobe Media Encoder olduğu bir setup dosyası verdi. Onu kurdum, export menüsüne yeni bir menü eklendi. Farklı bir arayüzden, kolayca MPEG export alabiliyordum. Şu an Premiere kurulu değil, kurulu olsa daha net bilgi verebilirdim.

çok teşekküler..aradıgım cevap bu sanırım ..bak işte promiere ile ne kadarda iki defa video editlemişsen de gözünden kaçmamış bu ..işte bende 3 yıllık deneyimime rağmen bu soru hep aklımdaydı ..demek ki montaj böle bişey işte..hiç bir zaman dogru bilginin hepsine ulaşamayacagız..kurgu yolda olmaktır...yolda yolunu bazen kaybettiginde sorarsın ..(abi bu yol böle taksime çıkar mı die) :))
ismail selvi

Dön Premiere

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir